kursevi za decu

POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE

POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE

Posle varljivog leta koje je počelo sa zakašnjenjem ove godine, stiže nam septembar a sa njim i nova školska godina.  Povratak mališana ali i srednjoškolaca u školske klupe donosi euforiju koja se već oseća u vazduhu. Odabir novih udžbenika, školskog pribora ali i donošenje nekih novih odluka vezanih za školu i učenje, sve je to ono što nam ovaj čarobni mesec septembar donosi.

Mi, iz škole stranih jezika CONVERSA želimo da Vam ove godine pomognemo kada su u pitanju strani jezici koje Vi ili Vaše dete učite u školi. Donesite pravu odluku ovog leta i počnite sa dodatnim časovima stranog jezika na vreme. Nemojte čekati prvi kontrolni zadatak ili lošu ocenu, već se na vreme upišite ili upišite svog mališana kod nas u školu.

kursevi za decu

Naši kursevi za decu školskog uzrasta obuhvataju pomoć sa gradivom koje dete redovno uči u školi, obnovu, utvrdjivanje kao i dodatno objašnjenje svega nejasnog . Takođe redovno radimo diktate, kao i pripreme za kontrolne i pismene zadatke, koji uključuju kako gramatičke vežbe tako i pisanje sastava na stranom jeziku. Akcenat je naravno na komunikaciji na stranom jeziku.  Trudimo se da čitav čas protekne u priči na biranom jeziku, kako bi dete steklo naviku da razmišlja i rasuđuje na tom jeziku.

Metodika nastave za osnovce je osmišljenja da dete kroz igru, pesme kao i video materijal brzo usvaja jezik i počinje brzo i slobodno da se služi njime. Detetu se ukazuje pomoć pri rešavanju domaćih zadataka i vodi se računa o tome da se redovno rade.

Metodika nastave za srednjoškolce pruža ozbiljniji pristup gradivu, kako je i samo gradivo složenije ali i dalje u prijatnom i nenametljivom tonu. Komunicira se na stranom jeziku, a komunikacija se usavršava kroz iznošenje ličnog stava, rad u paru, debate, eseje, referate, čitanje i prevode

U ime početka nove školske godine želimo da Vam ponudimo popust  od 50 % za najvrednije koji se prijave na kurs do kraja septembra.  Takodje dobijate dodatni popust od 10 posto za svakog druga ili drugaricu koje dovedete kod nas u školu.

Nastavni tim škole stranih jezika CONVERSA Vam želi srećan polazak u novu školsku godinu, puno uspeha i petica iz stranih jezika!

Scroll to Top